Croissants farcits de pernil dolç i formatge Cadí Crema

Tenir a la nevera massa de pasta full ens pot solucionar un berenar en poc més de mig hora. Podem preparar unes ulleres de pasta de full, unes trenes farcides de melmelada i formatge de cabra, o uns croissants farcits de xocolata, o bé, si sou més de salat, uns croissants farcits de pernil dolç i formatge tendre Cadí Crema com els que us porto avui. També els podeu farcir amb pernil salat i dàtils o amb mini frankfurts i quètxup. Les possibilitats són infinites.

Ingredients:

  • una pasta de full rectangular
  • pernil dolç o gall dindi tallat en llesques fines
  • formatge tendre Cadí Crema
  • un ou batut
  • llavors de sèsam per decorar

Encenem el forn, a dalt i a baix, a 200 graus.

Estenem la pasta de full i la cobrim primer amb llesques de pernil dolç i després de formatge tendre. Tallem la pasta de full en triangles i els enrotllem començant per la banda més ample. Pintem la pasta amb ou batut i la decorem amb  llavors de sèsam. Repartim els croissants sobre una safata apte per anar forn - sense que es toquin-, prèviament folrada amb paper vegetal. Fiquem la safata al forn a 200 graus uns 15-20 minuts, i fins que els croissants estiguin ben daurats. 

Els croissants es poden menjat tebis o a temperatura ambient.

Ara la cooperativa Cadí també elabora Cadí Crema sense lactosa i Cadí Coop amb contingut més baix de greix i sal. Els trobareu a les tendes amb una nova imatge de marca que recupera la figura del "Pageset", per reivindicar l'origen agrícola i ramader de la cooperativa, i un sector, el primari, essencial per la nostra subsistència.