Sabies que al Parc Rural del Montserrat tambĂ© es produeix vi? Al peus de la muntanya de Montserrat hi ha un important patrimoni agrĂcola. Un dels seus productes mĂ©s coneguts es l'oli d'oliva que s'elabora amb varietats autòctones com la Becaruda, la Vera del MontserratĂ o la Palomar, però tambĂ© s'elabora vi. El Celler Can Morral del Moli a Abrera, prop d'Ullastrell, el celler Can Paloma a Hostalets de Pierola i el celler Cadevall a Olesa de Montserrat elaboren els seus vins amb varietats conreades al Parc Rural del Montserrat.
El Celler Can Morral del Molà està ubicat en una masia originà ria del segle XV. Elaboren olis amb oliveres centenà ries de la varietat becaruda i vins de vinyes situades al voltant de la masia, algunes amb més de 70 anys, que encara resisteixen malgrat la sequera. Elaboren vins i escumosos Clà ssic Penedes i participen en un projecte per elaborar el vi de la ciutat de Terrassa, amb la varietat de raïm terrasenc. Fan visites guiades i tastos que podeu reservar des de la seva pà gina web.
Si tu també vols descobrir els vins que s'elaboren al Parc Rural del Montserrat, apropa't diumenge 14 d'abril a Castellbell i el Vilar i visita la Fira del Montserratà on també podràs descobrir la resta de productes que s'elaboren dins del parc rural. A més podràs comprar-los directament al productor i endur-te'ls a casa.
No et perdis tampoc el taller de cuina en directe amb productes locals i de proximitat que es durà a terme a llarg de tot el matà de la fira. Trobaràs més informació sobre les activitats programades per la fira i sobre el parc rural a Parc Rural del Montserrat.