M'agrada molt la fruita i m'encanta fer-la servir per fer amanides. De fet, al blog trobareu unes quantes receptes d'amanides amb fruites de temporada. Ara podem fer amanides amb pomes, magranes, peres, caquis....
Per a mi, la millor varietat de caqui per fer amanides és el caqui persimon per la seva carn ferma i cruixent. Combina de meravella amb formatges i fruits secs. A més, si feu servir un mesclum de brots i fulles de diferentes tipus d'hortalisses, com escarola, enciam, canonges o espinacs, tindreu llest en un moment un plat lleuger, ple de color i sabor.
Si teniu convidats, una amanida com la que us porto avui, pot ser un primer plat fantà stic.
Ingredients:
- mesclum de brots i fulles de diferents tipus d'hortalisses
- caqui persimon
- llavors de magrana
- formatge feta
- nabius deshidratats
- nous
No us poso quantitats perquè són a gust de cadascun. Per la vinagreta, sà que us poso les quantitats orientatives per persona:
- dos cullerades d'oli d'oliva verge extra
- una cullerada de vinagre de poma
- una culleradeta de mel de taronger
- sal i pebre negre mòlt