Amanida de persimon i magrana

M'agrada molt la fruita i m'encanta fer-la servir per fer amanides. De fet, al blog trobareu unes quantes receptes d'amanides amb fruites de temporada. Ara podem fer amanides amb pomes, magranes, peres, caquis.... 

Per a mi, la millor varietat de caqui per fer amanides és el caqui persimon per la seva carn ferma i cruixent. Combina de meravella amb formatges i fruits secs. A més, si feu servir un mesclum de brots i fulles de diferentes tipus d'hortalisses, com escarola, enciam, canonges o espinacs, tindreu llest en un moment un plat lleuger, ple de color i sabor. 

Si teniu convidats, una amanida com la que us porto avui, pot ser un primer plat fantàstic.  

Ingredients:

  • mesclum de brots i fulles de diferents tipus d'hortalisses
  • caqui persimon
  • llavors de magrana
  • formatge feta
  • nabius deshidratats
  • nous

No us poso quantitats perquè són a gust de cadascun. Per la vinagreta, sí que us poso les quantitats orientatives per persona:

  • dos cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • una cullerada de vinagre de poma
  • una culleradeta de mel de taronger
  • sal i pebre negre mòlt
Barregeu tots els ingredients en un bol fins que quedin ben mesclats.

Afegirem la vinagreta a l'amanida just abans de servir-la a taula.