Sota el lema "De Temporada, Millor. Més Saludable, Més Saborós", l'Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM) presenta anualment tres campanyes, hivern-primavera, tardor i estiu, per la promoció dels productes de cada una d'aquestes estacions. Aquesta setmana ha presentat la nova guia "De Temporada, Millor" Març-Juny.
La guia, a banda d'informar sobre quines són les fruites i verdures de la
temporada, descobreix alguns aspectes d'elles que potser ens sorprendran (
saps que són els micacos? o bé que si menges els nabius en la seva temporada
natural, no tenen gens ni mica d'acidesa?).
La nova Guia Receptari Març-Juny 2022 compta a més amb un convidada
d'excepció, la xef Carme Ruscalleda. La guia recull 6 receptes amb calçots i
carxofes, pèsols i faves originals de la gran xef catalana, així com consells
per aprofitar bé les hortalisses d'hivern.