Comencem l'any amb una recepta elaborada amb farina d'arròs. Fins ara només tenia publicada al blog la recepta de les Magdalenes de farina d'arròs i garrofa . I no és perquè no m'agradi aquest tipus de farina, al contrari, trobo que al tenir un sabor més neutre que la farina de blat, la resta d'ingredients destaquen més. Però sí que trobava que les elaboracions no em quedaven esponjoses. Fins que vaig trobar la recepta del pa de pessic amb farina d'arròs que us porto avui. Aleshores vaig descobrir que també es pot aconseguir un bescuit esponjós amb aquests tipus de farina, només cal treballar correctament la resta d'ingredients, en aquest cas, batent bé els rovells i muntant la clara a punt de neu, sense oblidar incorporar-la després a la massa amb cura per que no perdi massa volum.
A més, tot sovint em demaneu si es pot substituir una farina per un altre en algunes receptes. Així que aquest any intentaré publicar més receptes amb altres farines diferents a les de blat. Espero que us agradin.
Ingredients:
- 150g de farina d'arròs Moli de Rafelet
- 150g de sucre
- 125g de llet sencera, a casa fem servir Llet Nostra
- 4 ous grans
- sucre llustre, opcional