Pots comprar la massa al súper o bé fer-la casa. Aquí tens la recepta que jo faig servir per fer la massa de pizza. A més, la pizza roll et permet posar ingredients com els espinacs, que no sempre agraden a tothom, però que en aquest format passem més "desapercebuts". T'animes a fer-la a casa?
Ingredients:
- massa per pizza
- 300 grams d'espinacs frescos
- 200 grams de xampinyons filetejats
- 200 grams de formatge mozzarella en rodanxes fines
- 100 grams de formatge feta
- 1 all
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre negre mòlt
- un grapat de pinyons
Encenem el forn a 200º, a dalt i a baix.
Piquem la dent d'all, la posem en una paella amb un raig d'oli i deixem que agafi una mica de color, vigilant de que no se'ns cremi, abans d'afegir els espinacs. Salpebrem els espinacs i els cuinem sense tapar la paella, per que s'evapori tot l'aigua que deixin anar. Els retirem de la paella, i en la mateixa cuinem els xampinyons com hem fet amb els espinacs, fins que s'evapori tot l'aigua que deixin anar durant la cocció. A banda, en una paella petita torrem els pinyons.
Estenem la massa de la pizza i la cobrim amb mozzarella, deixant una de les vores sense cobrir -uns 2 centímetres -. Repartim per sobre els espinacs cuits -que prèviament haurem espremut amb les mans per que deixi anar el líquid sobrant i no remulleixin la massa-, els xampinyons, el formatge feta esmicolat i els pinyons. Després enrotllem amb compte la pizza per la banda més estreta, tancant-la amb la vora que hem deixat sense cobrir d'ingredients. La tallem en rodanxes, i les repartim sobre una safata que pugui anar al forn coberta de paper per enfornar. Fiquem la safata al forn uns 20 minuts i fins que les pizza roll estiguin ben daurades. Servim calentes.