Ingredients:
- 300 grams de moniato cuit al forn
- 150 grams de sucre morè
- 4 ous
- 120 grams d'oli de girasol
- 90 ml de llet semidesnatada
- 280 grams de farina per rebosteria
- 15 grams d'impulsor químic tipus Royal
- 1 culleradeta de canyella
- 1/2 culleradeta de gingebre mòlt
- 1 clau d'olor mòlt
- sucre llustre
Coem els moniato al forn a 200º entre 45-60 minuts, depenent de la mida del moniatos, i fins que estiguin tendres. Deixem que es refredin per treure'ls la pell i triturar-los amb la batedora de ma.
Deixem la temperatura del forn a 180º. En un bol gran mesclem el sucre amb els ous i el moniato. Després afegim l'oli i la llet, ho barregem tot bé, i per últim, afegim la farina amb l'impulsor químic, prèviament tamisats, i les espècies. Mesclem tots els ingredients fins aconseguir una crema llisa i sense grumolls, vigilant de no batre en excés. Aboquem la crema en un motlle prèviament greixat i l'enfornem uns 40 minuts i fins que, al punxar el bescuit amb una broqueta, aquesta surti neta. Deixarem refredar el bescuit abans de desemmotllar-lo, i abans de servir-lo, l'empolvorarem amb sucre llustre.
Recepta original del blog Cocinando entre olivos