Ingredients:
- 2 ous grans
- 110 grams de sucre blanc i una cullerada més
- 3/4 tassa d'oli de girasol (185 ml)
- 3/4 tassa de iogurt natural sense ensucrar (185 ml)
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 210 grams de farina per rebosteria
- 1 1/2 culleradetes d'impulsor químic tipus llevat Royal
- 1/4 culleradeta de sal
- 2 préssecs grans ferms tallats per la meitat i a rodanxes
- 25 grams de festucs picats
- 2 cullerades de mel
Encenem el forn a dalt i a baix a 180º
Greixem un motlle de 23 centímetre i aboquem dins la crema. Cobrim la part superior amb les rodanxes de préssec i els festucs picats. Repartim per sobre la cullerada de sucre. Enfornem uns 40-45 minuts i fins que, quan punxem el bescuit amb un escuradents, aquest surti net.
Deixem que es refredi el bescuit uns 10 minuts abans de desemmotllar-lo. Posem la mel en un bol petit i li donem un cop de calor al microones per que es torni més líquida i pintem amb ella la part superior del pastís per donar-li lluentor. La mel ha de ser de gust suau. La podeu substituir per melmelada de préssec.
Recepta del blog The Pure Taste