I d'aquests pols de xocolata que pot dir una xocoaddicta com jo? Doncs que si els tastes, t'hauràs de reprimir molt per no menjar-te dos de seguits.Són addictius. I quina és la clau de l'èxit? doncs el cacau pur i la textura cremosa del pol. Molt cremosa, tenint en compte que pórta llet normal, evaporada i nata líquida, i un ingredient que no havia fet servir mai fins ara per fer pols o gelats, Maizena.
Per saber tot allò que envolta el món dels gelats casolans, us recomano visitar el blog, El invitado de invierno. Després de llegir-lo, segur que no us resistireu a fer-los a casa.
Ingredients per a 7 pols de 60ml aprox:
- 360 ml de llet sencera
- 200 ml de nata líquida 35%MG
- 100 ml de llet evaporada
- 120 grams de sucre blanc
- 50 grams de cacau en pols pur
- 1/2 culleradeta de sal
- 1/2 cullerada d'extracte de vainilla
- 2,5 culleradetes de Maizena
Desfem la Maizena amb una mica de llet. Posem en un cassó tots els ingredients i la Maizena dissolta i els escalfem a foc suau, sense parar de remenar i fins que arrenqui el bull. Hem d'aconseguir un crema uniforme, sense grumolls i espessa. Deixem que es refredi a temperatura ambient i després la guardem un parell d'hores al frigorífic o bé tota la nit.
Omplim els motlles i els fiquem al congelador un mínim de 5 hores, i després a gaudir!!!
Si feu servir motlles de silicona no hi ha problema per desemmotllar-los. Si són motlles rígids, els podeu posar sota l'aixeta i que regalimi per sobre una mica d'aigua calenta, això us ajudarà.
Recepta de Food and Cook