Ingredients per a 6 persones:
- 300 ml de nata per muntar
- 2 clares d'ou
- 225 ml de suc de llimona natural colat
- 110 grams de sucre
- 4 fulles de gelatina
- un pessic de sal
Posem en un bol les fulles de gelatina amb aigua freda per que s'hidratin.
En un altre bol, posem les clares d'ou amb un pessic de sal i la meitat del sucre, i amb una batedora de varetes les muntem fins que estiguin ben fermes. Fem el mateix amb la nata i l'altra meitat del sucre, però en aquest cas només semimuntem la nata.
Escalfem tres cullerades de suc de llimona al microones per desfer la gelatina ben escorreguda. Quan estigui ben desfeta, aboquem la resta del suc sense deixar de remenar. Mesclem el suc amb la nata, amb compte, i després afegim les clares d'ou, barrejant tots els ingredients suaument amb moviment embolcallants. Repartim la mousse en recipients individuals que ficarem al frigorífic un mínim de tres hores, i fins al moment de servir-los a taula.
Podem decorar la mousse amb ratlladura de llimona.
Podem decorar la mousse amb ratlladura de llimona.
Recepta extreta de la revista Cuina, adaptades les quantitats per a 6 persones.