Bescuit integral de pastanaga i coco

No us ha passat mai que heu vist una recepta, teníeu tots els ingredients a casa, i us heu aixecat directes cap a la cuina per fer-la? Doncs és el que em va passar a mi fa uns dies amb aquesta recepta de bescuit integral de pastanaga i coco. Havia comprat el coco ratllar per fer smoothies i va acaba en aquest deliciós bescuit. Un bescuit que guanya en sabor d'un dia per l'altra. Perfecte per endolcir l'esmorzar o el berenar. Força saludable, encara que un pèl calòric.


Ingredients:
  • 200 grams de pastanaga crua ratllada
  • 4 ous mitjans
  • 130 grams de sucre morè integral de canya
  • 100 grams de coco ratllat
  • 150 ml d'oli de girasol
  • 200 grams de farina integral
  • 16 grams d'impulsor químic Royal
  • un pessic de sal
  • 50 grams de nous trinxades
  • 50 grams de panses
Encenem en forn a 180º.

En un bol batem els ous amb el sucre durant cinc minuts a velocitat màxima. Afegim el coco, la pastanaga ratllada i l'oli i ho barregem amb els ous, un parell de minuts a velocitat mitja. Aboquem la farina integral, l'impulsor químic i les nous i mesclem tots els ingredients fins que estiguin ben integrats.

Folrem amb paper de forn un motlle per plumcakes de 20cm i aboquem la mescla. Fiquem el motlle al forn 30 minuts o fins que al punxar-lo amb una broqueta aquesta surti neta. Deixem que es refredi una mica abans de desemmotllar-lo.

És un bescuit que va guanyant humitat cada dia. De fet, està més bo el dia següent, així que, si podeu resistir la temptació, mengeu-lo el dia següent d'haver-lo enfornat.

Recepta del blog Directo al Paladar.