Ingredients:
- 200 grams de pastanaga crua ratllada
- 4 ous mitjans
- 130 grams de sucre morè integral de canya
- 100 grams de coco ratllat
- 150 ml d'oli de girasol
- 200 grams de farina integral
- 16 grams d'impulsor quÃmic Royal
- un pessic de sal
- 50 grams de nous trinxades
- 50 grams de panses
En un bol batem els ous amb el sucre durant cinc minuts a velocitat mà xima. Afegim el coco, la pastanaga ratllada i l'oli i ho barregem amb els ous, un parell de minuts a velocitat mitja. Aboquem la farina integral, l'impulsor quÃmic i les nous i mesclem tots els ingredients fins que estiguin ben integrats.
Folrem amb paper de forn un motlle per plumcakes de 20cm i aboquem la mescla. Fiquem el motlle al forn 30 minuts o fins que al punxar-lo amb una broqueta aquesta surti neta. Deixem que es refredi una mica abans de desemmotllar-lo.
És un bescuit que va guanyant humitat cada dia. De fet, està més bo el dia següent, aixà que, si podeu resistir la temptació, mengeu-lo el dia següent d'haver-lo enfornat.
Recepta del blog Directo al Paladar.