Sirot elabora a Torrelles de Llobregat vins i vinagres amb cireres i només amb cireres, el que el converteix en l'únic productor de la península d'aquest tipus de vins. Si visiteu la seva pàgina web podreu conèixer una mica més d'aquest projecte i inclús visitar-lo i tastar el seus productes.
Ingredients:
- síndria
- cogombre
- formatge feta
- oli d'oliva verge extra
- reducció de vi de cirera Sirot o un altre vinagre balsàmic
- escates de sal
- alfàbrega fresca
En aquesta ocasió no us poso les quantitats perquè dependrà de per a quantes persones prepareu l'amanida i si la voleu fer com a plat únic o com a entrant.
El plat es prepara en un moment, ja que només cal tallar la síndria i el cogombre i esmicolar el formatge feta. Disposem els ingredients, amb una mica de gràcia, sobre un plat o safata i el decorem amb les fulles d'alfàbrega fresca. Amanim amb l'oli d'oliva, la reducció de vinagre i les escates de sal i servim ben fresc.