En aquesta recepta no us poso quantitats, ja que depèn si voleu fer l'amanida com a plat únic o bé com acompanyament.
- pastanagues crues
- remolatxa crua
- festucs crus
- una taronja
- mel, si pot ser de taronger, millor
- oli d'oliva verge extra
- vinagre agredolç de riesling de Castellde Gardeny
- sal
Tallem les pastanagues i la remolatxa en espirals, encara que també ho podem fer en bastonets. Podem pelar o no la pastanaga, però la remolatxa us aconsellaria que la peleu sempre. Ratllem la pell de la taronja i posem la ratlladura en un bol juntament amb el seu suc, la mel, l'oli, el vinagre i la sal, i mesclem tots els ingredients fins estiguin ben integrats. Si fem amb antelació la vinagreta, enrecordeu-vos de tornar a mesclar bé tots els ingredients abans de servir-la a taula. Posem en una safata les hortalisses ratllades i els festucs i ho amanim tot amb la vinagreta de taronja, just abans de portar-la a taula.