Ingredients:
- 190 grams de farina de blat
- 2 culleradetes d'impulsor químic Royal
- 1/4 culleradeta de sal
- 200 grams de sucre blanc
- 1 cullerada de ratlladura de taronja
- 3 ous mitjans
- 120 ml iogurt grec
- 120 ml d'oli de girasol
- 2 culleradetes de Cointreau
En un bol gran posem el sucre i la ratlladura de taronja i els freguem amb les mans per deixar anar els olis de la pell de la taronja. Afegim els ous i els batem amb una batedora de varetes uns cinc minuts. Aboquem després el iogurt, l'oli i el licor i ho mesclem tot fins que quedin tots els ingredients ben integrats. Afegim la farina amb l'impulsor químic i la sal, prèviament tamisats, i els mesclem a ma amb una espàtula. No cal mesclar gaire, just per barrejar els ingredients.
Aboquem la massa en un motlle rectangular de 28 cm, prèviament greixat, i el fornegem durant 45 minuts o fins que, quan el punxem amb un escuradents, aquest surti net. Abans de desemmotllar el bescuit el deixem reposar dins del motlle 5 minuts, i després el deixem refredar sobre una reixeta.
Recepta del blog Denikatessen, Orange yogurt cake.