Ingredients per 12 galetes:
- 180 grams de farina de rebosteria
- 140 grams de sucre morè
- 1/4 culleradeta d'impulsor quÃmic Royal
- 1 cullerada de canyella mòlta
- 1/2 cullerada de gingebre
- 1/4 culleradeta de mou moscada
- 1 ou mitjÃ
- 220 grams de persimon tallat en trossets petits
- 180 grams de flocs de civada
- 60 grams d'avellanes picades (no massa)
- 1/2 tassa de oli de girasol
En un bol gran mesclem la farina, el sucre, l'impulsor quÃmic i les espècies. Afegim a continuació l'ou, el persimon, els flocs de civada i les avellanes, mesclant-t'ho tot cada vegada que afegim un nou ingredient. Finalment afegim l'oli vegetal, l'integrem amb la resta d' ingredients, i comencem a fer boletes, no més grans de la mida d'una pilota de ping pong. Les posem sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal, les aplanem una mica i les enfornem 20 minuts. Les deixem refredar sobre una reixeta abans de menjar-les. Es mantindran bé si les guardem en una capsa metà l·lica, fins a cinc dies.