Fals arròs de coliflor

I és que no trobareu ni un sol gra d'arròs en aquest plat, perquè s'elabora amb coliflor crua ratllada. Una altra manera de cuinar verdures que he trobat a Pinterest. Ja sabeu que m'encanta aquesta aplicació. No és la primera recepta que he trobat allà ni tampoc serà l'última. Aquest fals arròs de coliflor, ens ha agradat molt a casa. És una recepta molt fàcil d'elaborar i molt lleugera. Un fals arròs tres delícies força saludable i menys calòric que l'elaborat amb arròs.



Ingredients per a 2 persones:
  • mitja coliflor ratllada crua
  • 1 ceba petita ben picada
  • 60 grams de pèsols congelats
  • 60 grams de pastanaga tallada en trossos petits
  • 2 ous batuts
  • 1/4 de tassa de salsa de soja dolça
  • 1 cullerada de sucre morè
  • 1/4 culleradeta de gingebre mòlt
  • un pessic de pebre vermell
  • oli d'oliva 
  • sal
Primer ratllem la coliflor i la reservem. Després en un bol mesclem la soja, el sucre morè, el gingebre i el pebre vermell i el reservem també.

En una cassola posem un rajolí d'oli d'oliva i cuinem la ceba tallada ben petita fins que transparenti. Afegim els pèsols i la pastanaga i els cuinem un parell de minuts fins que estiguin tendres. Posem en un plat tot el que hem cuinat, afegim una mica més d'oli a la cassola i aboquem els ous batuts i els remenem fins que estiguin cuits. Aleshores tornem a abocar a la cassola la pastanaga i els pèsols i a continuació la coliflor ratllada; mesclem els ingredients i els cuinem uns 4-5 minuts. Per finalitzar afegim la salsa de soja, la barregem amb la resta d'ingredients i servim immediatament.


Adaptació de la recepta Healthy Cauliflower Fried "Rice del blog Eat yourself skinny