Avui he tornat amb el carbassó, i amb una recepta que vaig trobar a Sant "Pinterest" -ja sabeu com m'agrada aquesta aplicació-. La recepta és molt fàcil de fer, i es prepara en un moment; només cal barrejar els ingredients que ja us he relacionat per separat expressament, i tindreu un pa de carbassó amb xips de xocolata deliciós. Un consell: si teniu a casa a algú al que no li agradin les verdures, millor peleu el carbassó, perquè no trobin res de verd en el bescuit, i pel gust no patiu, no es nota gens.
Ingredients:
- 200 grams de farina de rebosteria
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 1/2 culleradeta d'impulsor químic Royal
- 1/2 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de canyella
- 1 ou
- 1/2 tassa o cup d'oli de girasol
- 1/2 tassa de sucre morè
- 1/2 tassa de sucre blanc
- 125 ml de iogurt grec La Fageda
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 1 tassa de carbassó ratllat sense treure-li la part verda
- 1 tassa de xips de xocolata ( es força quantitat, així que podeu rebaixar-la)
Com es tracta d'una recepta anglosaxona, cal fer servir mesuradors en culleres i tasses, i aquí teniu un enllaç molt recomanable que parla d'ells, del blog Denikatessen. En un bol barregem tots els ingredients secs de primer grup; en un altre bol barregem tots els ingredients del segon grup amb una espàtula - no us cal una batedora de varetes per aquesta recepta-; una vegada els tingueu mesclats, afegim la barreja líquida poc a poc als ingredients secs i els mesclem amb l'espàtula just per que s'integrin. A continuació, afegim el carbassó ratllat i els xips de xocolata i barregem tots els ingredients per que, quan aboquem la massa al motlle de plum-cake quedin ben repartits.
Fiquem el motlle al forn i baixem la temperatura a 180º; tindrem el bescuit 45 minuts al forn, i abans del treure'l el punxem amb un escuradents, i si surt net, ja el podem treure del forn. No el desemmotlleu fins que s'hagi refredat.
Recepta del blog Chefsavy, Chocolate chip zucchini bread.