Ingredients per a dos persones:
- 300 grams de fruites vermelles congelades
- 2 iogurts grecs ensucrats La Fageda (m'agraden aquests perquè no tenen un gust tan àcid com els iogurts grecs d'altres marques)
- 2 culleradetes de sucre mascabado o en el seu defecte sucre morè
Abans de fer servir els iogurts els posem una mig hora al congelador, per donar així més consistència al cremós; els traiem del congelador i els posem en el vas de la liquadora amb les fruites vermelles congelades i el sucre, i ho triturem tot fins que ens quedi una mescla homogènia -aconsello tastar-la per si voleu posar més sucre-. Si no tenim liquadora a casa, podem preparar la recepta amb una batedora, però en aquest cas, millor treure abans les fruites vermelles del congelador per que no estiguin tan dures i no tinguem problemes amb la batedora.
Si no el servim immediatament, el millor es posar el cremós dintre d'un tupper i ficar-lo al congelador fins a una mig hora abans de servir-lo a taula, decorat amb les fruites vermelles que haurem reservat abans; també es pot acompanyar amb xocolata blanca ratllada.
Com veieu, una recepta que es prepara en un moment i que es serveix ben freda, més o menys gelada depenent de si la prepareu i la serviu al moment o bé, si la fiqueu una estona al congelador per que prengui una mica. A més es tracta d'una recepta molt saludable per que les fruites vermelles tenen molts antioxidant, vitamines i minerals.
Recepta del llibre Yogur helado gourmet de Lunwerg Editores.