Ingredients per 12 mini quiches:
- 12 "obleas"La Cocinera
- 200 grams de bròquil
- 1 ceba mitjana
- 2 ous
- 100 grams de llet
- 100 grams de formatge cheddar
- una culleradeta d'all en pols
- una culleradeta de mostassa en gra
- pebre blanc i sal
- oli d'oliva verge extra
Encenem el forn, dalt i baix, a 200º.
Rentem i tallem el bròquil en poms petits, com a la foto. En una paella, cuinem la ceba tallada ben petita i fins que transparenti; després afegim el bròquil i el saltegem un parell de minuts -a casa ens agrada que quedi cruixent-. En un bol, batem els ous amb la llet; a continuació afegim el formatge cheddar ratllat, la ceba i el bròquil, l'all en pols i la mostassa en gra. Quan tots els ingredients estiguin ben mesclats, afegim un pessic de sal i pebre blanc mòlt. Greixem uns motlles per fer magdalenes i posem dintre de cada forat una "oblea" (només cal que la premem cap endins del forat del motlle amb els dits) i a continuació l'omplim amb la mescla d'ingredients, vigilant que no vesi fora de l'oblea. Les fiquem al forn 20 minuts, i després les servim tèbies.