Ingredients:
- 250g de sucre blanc
- una llimona sencera (la meva pesava uns 90 grams)
- 3 ous mitjans
- un iogurt natural
- 100 grams d'oli de girasol
- 250 grams de farina de rebosteria
- 16 grams d'impulsor químic Royal
- un pessic de sal
Netegem bé la pell de la llimona (millor si pot ser ecològica o de pagès) i la tallem en quarts per treure-li les llavors; a continuació la posem dintre del vas llarg de la batedora, amb el sucre i els ous, i ho triturem tot. Després aboquem la crema dins d'un bol i li afegim el iogurt i l'oli i mesclem tots els ingredients amb la batedora de varetes; afegim després la farina, l'impulsor químic i la sal, que prèviament haurem tamisat, i barregem bé tots els ingredients.
En un motlle per fer plum-cakes, prèviament greixat, abocarem la massa, i la ficarem al forn 30 minuts; abans de treure'l del forn, el punxarem amb un escuradents, i si surt net, ja podem treure el bescuit del forn. Esperem uns minuts abans de desemmotllar-lo, per que no se'ns trenqui.
El podem menjar tebi aquest bescuit, però millor quan ja estigui fred, que és quan més s'aprecia la seva humitat i textura.
El podem menjar tebi aquest bescuit, però millor quan ja estigui fred, que és quan més s'aprecia la seva humitat i textura.
Font: Las recetas de Masero