Ingredients:
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- 200 ml de llet sencera
- 4 fulles de gelatina
- 60 ml de nata
- un pessic de sal i de sucre
- melmelada de tomàquet de La Fageda
Posem a hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda, uns 10 minuts.
En un cassó, posem el formatge ratllat, la llet sencera, i un pessic de sal i un de sucre, i remenem a foc suau fins que es desfaci el formatge i just fins que arrenqui el bull. Escorreguem bé la gelatina i l'aboquem a la crema de formatge i remenem fins que es desfaci totalment. Esperem a que es refredi.
Muntem al nata i l'afegim a la crema, abans que comenci a quallar, i aleshores, la repartim en gotets que haurem omplert primer amb unes cullerades de melmelada de tomàquet. Feu servir una cullereta petita per abocar la crema al got, d'aquesta manera ajudareu a que es reparteixi millor i a que no es barregi amb la melmelada. Us recomano preparar aquesta recepta d'un dia per un altra, i servir-la, havent-la tret del frigorífic un quart d'hora abans, per que no estigui massa freda, doncs perd gust.