Segur que els cuinetes de casa ja esteu pensant què fer pel sopar de la nit de Cap d'Any o per l'Any Nou. Segur també que més d'un@ està desitjant donar una treva als fogons de la cuina. Si sou dels que no teniu cap gana d'encendre els fogons aquest nit, us proposo una refrescant amanida de poma i pastanaga amb iogurt i formatge feta, servida freda. La podeu preparar en un tres i no res. Us animeu?
Ingredients per a dues persones:
- 1 pastanaga gran
- 1 poma verda
- 1 poma vermella
- panses
- 1 iogurt natural La Fageda
- 2 culleradetes de mel de taronger (millor una mel de gust suau)
- 50 grams de formatge feta esmicolat
- vinagre de riesling de Castell de Gardeny o vinagre d'arròs
- sal i pebre blanc
- una llimona
En un bol petit, mescleu el iogurt amb la mel i reserveu. Talleu en bastonets la pastanaga i les pomes, les poseu en un bol gran i les ruixeu amb una mica de suc de llimona per que no s'oxidin les pomes. Amaniu la pastanaga i les pomes amb vinagre agredolç de riesling de Castell de Gardeny o bé amb vinagre d'arròs -ha de ser un vinagre de gust suau i agredolç-. Afegiu el formatge feta esmicolat i les panses, i per últim el iogurt; salpebreu, remeneu bé i serviu fred.
Font:
Five heart home