I abans d'explicar-vos la recepta, que no té cap misteri, cercant per Internet la manera de dir correctament que el calor apreta, he trobat l'expressió força coneguda de que fa un sol de justÃcia, i també he trobat una més divertida que intentaré adoptar d'ara endavant, i és que quan fa un sol que crema es cul a ses llebres més hi val prendre-s'ho amb sentit de l'humor.
Ingredients per dos gots grans:
- 250 grams de pinya congelada a trossos
- 2 iogurts de coco
- llet semidesnatada - la mida d'un envàs de iogurt
- coco ratllat (opcional)
- sucre o mel (opcional)
Posem el dia abans la pinya natural tallada en trossos al congelador, repartits ben plans dintre d'una bossa per que no s'amunteguin.
Al dia següent muntem la batedora de vas i aboquem dintre la pinya a trossos congelada, els dos iogurts de coco i la llet semi-desnatada i ho batem tot a velocitat baixa durant uns minuts. Podeu afegir més llet si trobeu que la textura és poc lÃquida pel vostre gust; també us recomano tasteu la beguda per si voleu que sigui més dolça afegint sucre o mel. Serviu de seguida, i decoreu amb coco ratllat. Jo volia fer-ho però entre les fotos i les ganes que tenia de beure'm l'smoothie no he tingut temps de posar-li.