El restaurant el van fundar una família italiana, els Cappelletti, i des de l'any 1988 està dirigit per la família Alcover, que ha volgut mantenir part de les arrels italianes del restaurant en la seva carta actual, com els plats elaborats amb pasta fresca. Aquestes arrels italianes conviuen amb plats elaborats amb producte de proximitat i de temporada, fet que es reflexa en una carta que canvia cada estació, i que no oblida els plats típics de la cuina marinera, propis d'un restaurant a la vora del mar.
A continuació unes tallarines de placton amb fruits del mar, Suquet de gambes de Vilanova i filet de vedella amb vinagre de Módena. Per acompanyar els plats, vam beure vins del celler Ràfols de Caus, amb especial menció del espectacular Gran Caus Rosado, que va acabar d'arrodonir el dinar.
Finalment, l'arribada del "carro" de les postres, va revolucionar la taula amb una variada selecció de pastissos, a quin més llaminer, al que ningú no es va poder resistir -llàstima que les fotos no li fan justícia-, i que va posar la guinda a un dinar espectacular amb vistes al Mediterrani.
Un restaurant que recomano pels enamorats del mar, de la bona cuina i del tracte amable. Un restaurant que aposta pel producte de proximitat i la cuina tradicional, que no oblida els seus orígens, la cuina italiana, però que evoluciona amb una carta que canvia cada temporada per poder gaudir del producte local en el seu moment òptim. Un lloc per gaudir del plaer del bon menjar!