Ingredients:
- 500 grams de tonyina tallada a trossos grans
- 1 ceba gran
- 1 pastanaga
- 3 grans d'all
- 150 ml de vinagre de garnatxa
- 150 ml d'oli oli verge extra
- 150 ml d'aigua
- 5/6 grans de pebre negre
- 2 fulles de llorer
- farigola
- 1 culleradeta de pebre vermell
- farina
En una altra paella, sofregim a foc suau els grans d'all tallats pel mig i sense pelar i la ceba tallada en juliana; quan aquesta comenci a transparentar, afegim la pastanaga tallada en bastonets i continuem la cocció uns minuts més. Després afegim les fulles de llorer, els grans de pebre negre i la farigola, i remenem una mica. A continuació aboquem el vinagre, l'oli i l'aigua i afegim el pebre vermell. Mesclem bé tots els ingredients i pugem una mica el foc fins que comenci a bullir el líquid; aleshores afegim la tonyina, baixem el foc, tapem la cassola i la deixem coure mig hora més. Una vegada fet, millor menjar-lo el dia següent, a temperatura ambient.
Com sempre us recomano que feu una ullada a la llista de participants; descobrireu més receptes del blog Visc a la cuina, que segur us encantaran.