Però com no tothom és tan receptiu a menjar verdures, què millor que acompanyar-les d'un bon plat de pasta?. A més també hem posat una mica de cansalada i així no es pot resistir ningú. Us animeu a provar-la?
Ingredients:
- 160 grams de pasta farfalle
- 100 grams de bròquil
- 100 grams de cansalada tallada a tires petites
- formatge parmesà en pols
- oli d'oliva
- all en pols
- sal
- pebre negre
Per fer la pasta, poseu aigua a bullir. Afegiu la sal al començament o just quan arrenqui el bull; he llegit a molt llocs que l'aigua bull abans si no s'afegeix la sal al començament. Afegiu la pasta el temps que recomani el fabricant fins que estigui al dente -que el cor de la pasta quedi un pèl dur-, l'escorregueu i l'aboqueu a la paella, que haureu tornat a posar al foc, i barregeu la pasta amb la resta d'ingredients. Després, afegiu el formatge parmesà en pols i remeneu fins que s'integri amb la resta d'ingredients, servint immediatament.
Tenim fama en aquest país de bullir molt les verdures, i ens arrisquem a que quedin aigualides i perdin la major part dels seus nutrients; us recomano que proveu de cuinar-les al wok o de saltejar-les a la paella i menjar-les cruixents. Nosaltres ja ho hem provat. Si us animeu, ja ens direu si us ha agradat o no.