Fa uns dies ens varen convidar a una sessió gastrobloguera a l'espai consum de Bonpreu amb el xef Pep Nogué. Durant la tarda varem poder cuinar diversos plats i aperitius i costa decidir-se per un.
Un dels aperitius que em varen sorprendre, van ser aquests bombons de fuet caramel·litzat. Un aperitiu que es prepara d'una manera fàcil i ràpida. De ben segur que si els tasteu us encantaran. I si els feu, segur que sorprendreu als vostres convidats.
Per fer-los només cal tallar rodanxes de fuet d'entre un i dos centímetres de gruix. Jo també ho he provat amb rodanxes més fines i és tant o més bo. Així que proveu amb diferents gruixos i quedeu-vos amb aquell que més us agradi. També us recomano provar-ho amb unes rodanxes de llonganissa.
Dipositeu les rodanxes damunt d'una safata de forn o algun altre lloc que sigui resistent al foc, poseu-hi una mica de sucre al damunt de cada una i caramel·litzeu amb un bufador. Mengeu-les fredes ja que d'altra manera us podríeu cremar amb el sucre.