El xef Pep Nogué és un dels nostres cuiners més coneguts; col·labora en varis programes de radio, en la revista Cuina, i també l'hem pogut veure a TV3. Va estudiar a l'Escola d'Hostaleria de Girona, i va treballar com a cuiner al Celler de Can Roca. A banda d'impartir cursos i assessorar a empreses del sector, ha publicat diversos llibres de cuina com “La cuina de les terres gironines”, “Menjar bé en família per menys de 9eur” o “Tastets, 122 propostes per fer un bon aperitiu”, entre d'altres.
Les quatre receptes que es van preparar en el taller, i que després vam poder tastar van ser realitzades amb productes de temporada:
- Magret d'ànec amb salsa agredolça de maduixots del Maresme.
- Brou de gambes amb faves i pèsols.
- Bombó de fuet caramel·litzat.
- Salmó lleugerament fumat amb bròquil marinat.
Feu una ullada al la web de Bonpreu i Esclat per informar-vos de les activitats previstes pels propers mesos.