La recepta és força senzilla de fer. Només cal barrejar els ingredients, deixar reposar una estona i enfornar. Si la tasteu, segur que la repetireu. Només us cal:
- 200g de farina
- 200g de sucre blanc
- 20g d'ametlla molta
- 1 iogurt de llimona (125g) de La Fageda.
- 60ml d'oli de gira-sol
- 3 ous M
- ½ culleradeta de sal
- 1½ culleradetes de llevat químic
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 20g de pinyons
- Sucre per espolsar per sobre
Deixem reposar la barreja uns 30 minuts a la nevera. Podem deixar-li fins a una hora o dues sense problemes. Mentrestant escalfem el forn a 180º.
Ara ja només queda abocar la massa dins del motlle, espolsar-hi una mica de sucre pel damunt i hi repartim els pinyons.
Enfornem uns 30 minuts a 180 graus. Deixem refredar abans de menjar-la. Aquesta coca es conserva força bé durant tres o quatre dies. Això si us dura, és clar!