Fantàstiques per acompanyar una cervesa qualsevol migdia de diumenge. A casa les fem tot sovint. Un avantatge d'aquesta recepta és totalment apta per persones que necessiten una dieta sense gluten
Per preparar la salsa:
- ½ ceba mitjana
- 15 grams de pebre vermell, meitat de dolç, meitat de picant.
- 20 grams de farina de blat de moro (tipus Maizena).
Si no teniu necessitats especials, podeu fer servir farina normal. - 250 ml de brou de pollastre
- 1 pessic de sal.
A banda preparem 3 o 4 patates mitjanes tallades a daus grans. les rentem en aigua durant una mitja hora per que perdin part del midó i les fregirem en oli d'oliva suau.
Ja només queda escórrer bé les patates, salar-les lleugerament, posar-les en un plat i afegir-hi la salsa brava que hem preparat abans i que encara hauria de ser calenta.
Una altra opció per les patates és que en lloc de fer-les fregides les podem preparar al forn com us varem explicar fa uns dies. La única diferencia, és que en aquest cas no hi posarem herbes de cap mena.