Ingredients per a 12 mossecs:
- 200 grams de bròquil ratllat o tallat ben petit
- 100 grams de ceba ratllada i expremuda, per treure l'excés d'aigua
- 150 grams de formatge cheddar tallat ben petit
- 2 ous
- 80 grams de pa ratllat (si voleu podeu fer servir el que pórta all i julivert)
- sal i pebre blanc mòlt
Recordeu que no cal bullir ni saltejar la verdura, sols ratllar-la o tallar-la ben petita si no teniu ratllador a casa; la posem en un bol i aboquem la ceba ratllada i ben expremuda, el formatge cheddar tallat ben petit, el pa ratllat i els ous, i ho mesclem tot bé -us aconsello que ho feu amb les mans- per després començar a fer boletes ben compactes. Les podeu ficar al forn sobre una safata coberta amb paper de forn, o bé dintre d'un motlles -prèviament greixats- per fer muffins o magdalenes; jo faig les boletes i les poso en els motlles per fer muffins, aplanant-les una mica.
Enfornem a 190 graus entre 15-20 minuts depenent de la mida dels mossecs. Us aconsello menjar-los tebis, i si us sobren, el dia següents els podeu escalfar una mica al microones abans de servir-los.
Si a casa vostre no agraden gaire les verdures, presentades d'aquesta manera, segur que convenceu als més reticents de tastar-les. Ja m'explicareu si us han agradat!