Tenint en compte que ens trobem davant d'una versió lleugera d'aquestes delicioses postres italianes, ja no teniu excusa per no provar-les. Així que, anem per feina!
Els ingredients que he fet servir són els següents:
- 200 grams de farina de rebosteria
- 8 ml d'impulsor químic (una cullereta i mitja)
- un pessic de sal
- 50 grams de mantega a temperatura ambient
- 50 grams de sucre
- ratlladura de mitja llimona
- 1 ou
- 200 grams de fruita confitada amb fruits secs o sense, al vostre gust
- una mica de llet per pintar la massa abans d'enfornar-la
Talleu en trossos ben petits la fruita confitada i si afegiu fruits secs, esmicoleu-los bé. Barregeu bé tots els ingredients. Per altra banda, bateu bé la mantega abans d'afegir-li el sucre i la ratlladura de llimona. Una vegada barrejats, afegiu l'ou i lligueu bé tots els ingredients. A continuació afegiu poc a poc la farina, l'impulsor químic i el pessic de sal, prèviament tamisats, fins que es faci una bola amb tots els ingredients. Estireu la massa sobre film transparent, això us ajudarà quan l'hàgiu d'enrotllar. Una vegada estirada la massa poseu al mig la fruita confitada, i emboliqueu-la amb la pròpia massa. Finalment feu una espiral amb la massa i pinteu-la amb una mica de llet.
Fiqueu-la al forn un 30 minuts.
Com sempre us recomano que feu ullada a la llista de participants.