Ingredients:
- 2 ous
- 90 grams de sucre
- 60 grams de mantega a temperatura ambient
- 10 ml d'aroma de vainilla
- 70 grams de farina
- 50 grams de Maizena
- 7,5 ml de llevat en pols Royal
- 1/4 kg. d'almívar de llet (podeu afegir-li una mica d'Oporto)
- sucre llustre
Barregem bé la mantega amb el sucre; afegim els ous i continuem barrejant els ingredients fins que aconseguim una consistència cremosa. Incorporem l'aroma de vainilla. Aleshores afegim els ingredients secs (farina, Maizena i llevat), tamisats. Cal fer-ho poc a poc, remenant just per que s'integrin a la massa; és millor fer-ho manualment, per evitar de batre-la en excés.
Aboqueu la massa dins del motlles per magdalenes, fins un màxim de 3/4 parts del motlle. Enforneu durant 15 minuts.
Quan s'hagin refredat una mica, feu un tall horitzontal a la part superior del pastissets, treieu aquesta part, i ompliu amb almívar de llet, -us aconsello que ho feu amb una màniga pastissera, quedarà més polit-, després torneu a posar el trosset que heu tret a sobre. Empolsineu per sobre els pastissets amb sucre llustre.
Com sempre us recomano que visiteu la llista de participants d'aquest mes.